Instal·lacions


Benvinguts

Entenem Vetalliance com a un concepte de veterinària completament nou ja que no és un centre on només els gossos i els gats hi tenen cabuda, sinó que també els animals exòtics.

A Vetalliance ens esforcem constantment en tenir les millors instal.lacions per tal de donar el servei que sabem que els nostres pacients es mereixen.

El poder ajudar al teu company o companya i que es senti a gust és una de les nostres prioritats.

La nostra consulta

Les nostres consultes modernes transmeten serenitat per a què el teu amic es senti còmode amb nosaltres.

Disenyades amb molta cura, cadauna d'elles compta amb totes les eines necessàries per a tenir la primera presa de contacte.

Aquí, el nostre equip té a la seva disposició les condicions i equipament necessàri per donar el millor servei possible, sempre dins d'una àrea neta, professional i ordenada.

Diagnòstic per imatge

Els nostres equips ens permeten tenir resultats més ràpids per poder accelerar el diagnòstic i el tractament de la teva mascota.

Així, aquests equips ens permeten indagar què passa al davall de la pell del teu amic

És de suma importancia saber-ho i és vital per a saber quin tractament s'haurà d'aplicar.

Àrea quirúrgica

Totes les cirurgies es porten a terme en condicions 100% higièniques pel nostre equip.

Sabem que el simple fet de deixar la seva mascota amb el nostre equip d'especialistes per una cirurgía crea molta ansietat i és un moment molt tèns.

És per aquesta raó que les nostres àrees quirúrgiques compten amb les millors equipacions i sempre intentem reduïr els temps de separació entre vosaltres dos.

Laboratori

El nostre laboratori està equipat amb tecnologia puntera que ens permet practicar diferent tipus de proves.

Estem sempre a punt i intentem portar a terme totes les proves de laboratori el més aviat possible. Tenir l'equip de tecnología puntera amb el què comptem fa més fàcil la nostra tasca d'investigació i de diagnòstic, així com el nostre personal que en fa d'ús.